Een blauw hart

Een leven lang in dienst van blauw
Auteur: Ab van Breugel | Uitgever: Ab Publish

21,95

Ab van Breugel (1954) werd geboren in het deel Jeruzalem van de Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost en groeide daar ook op.

Al bij het verlaten van de lagere school wist Ab dat hij bij de politie wilde. Na voltooiing van de MULO werd hij aangenomen bij de Rijkspolitie en startte hij op 17-jarige leeftijd de opleiding. Na een half jaar stopte hij met de opleiding en kwam bij de KLM terecht. Via een administratieve afdeling kwam Ab bij de Bedrijfsbeveiliging.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan en na drie jaar solliciteerde hij bij de gemeentepolitie Amsterdam en ging opnieuw de opleiding in. Ditmaal maakte hij de opleiding af en doorliep een aantal onderdelen van de politie, zoals de Uniform- en Recherchedienst, arrestantenzorg en een landelijk team.

Omdat Ab gedurende de ruim 45 jaar, waarvan verreweg de meeste tijd bij de politie, het een en ander heeft meegemaakt en daarvan krantenknipsels en foto’s bewaarde, was hij in staat om die herinneringen op te schrijven en te voorzien van afbeeldingen. Herinneringen waar veelal met genoegen op teruggekeken wordt. Zaken waar hij op enigerlei wijze mee te maken heeft gehad, zaken die soms humorvol, maar vaak ook indringend waren. En enkele persoonlijke highlights. Een blik op een veranderende tijdgeest van ruim vijfenveertig jaar in vogelvlucht op een tijdlijn.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464437140 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een leven lang in dienst van blauw

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

148

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-11-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Een blauw hart” te beoordelen