Dries

Auteur: Dries Roelvink | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

20,00

In Dries, de humoristische en openhartige autobiografie van Dries Roelvink, doet de volkszanger en cultheld een boekje open over zijn jeugd, carrière en commotie rondom zijn zoons Dave en Donny.

De biografie Dries van volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink is het waanzinnige levensverhaal van een gewone Amsterdamse jongen.

Iedereen kent Dries Roelvink: de vrolijke Amsterdamse volkszanger die bekend werd dankzij zijn realitysoaps en zijn gele zwembroek in de ANWB-reclame. Dat Roelvink ook een andere kant heeft, bewees hij eerder al met zijn scherpe wekelijkse column op NPO Radio 1, en nu opnieuw in dit boek. Op humoristische en nuchtere wijze vertelt hij over bepalende momenten in zijn leven: zijn jeugd in het bruisende Amsterdam van de jaren zeventig, zijn kortstondige profvoetbalcarrière en zijn weg naar de roem. Daarnaast blikt Roelvink terug op de afgelopen tien jaar, waarin er in het leven van de familie Roelvink ontzettend veel gebeurde. Hij vertelt voor het eerst zijn kant van het verhaal over de commotie rondom zijn zoons Dave en Donny. Het resultaat is een openhartige, geestige en treffende autobiografie.

‘Dries is een alleskunner.’ – RTL Boulevard

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401615662 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

16-11-2021

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dries” te beoordelen