Dit kan ook een goede tijd zijn

Over tegenspoed en levenskracht
Auteur: Roek Lips | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

Inspirerend boek over leven in een tijd waarin niets meer zeker is. De levenswijsheid die Lips verzameld heeft biedt in donkere tijden energie, hoop en troost.

Dit kan ook een goede tijd zijn is een confronterend en inspirerend boek over leven in een tijd waarin alles wankel lijkt, laat staan als je zelf je leven opeens niet meer zeker bent. Roek Lips vertelt over zijn plotselinge ziekte en de weg naar herstel, maar bovenal over de onschatbare waarde van nieuwe perspectieven.

Het drukbezette leven van Roek komt in één klap tot stilstand als hij een onverwachte diagnose krijgt: acute myeloïde leukemie. Hij heeft een stamceltransplantatie nodig, met hulp van een anonieme donor, en daarvoor dient zijn immuunsysteem door chemotherapie compleet te worden afgebroken. Twee dagen na de diagnose wordt hij opgenomen in het ziekenhuis, waar hij maandenlang in strenge isolatie verblijft.

Nu zijn bewegingswereld tot de kleinst mogelijke schaal is teruggebracht, krijgen alle gesprekken die Roek eerder voerde over de vraag wat er werkelijk toe doet een nieuwe betekenis. Tussen de koortsdromen en de gesprekken met het medisch personeel door komt hij tot een dieper inzicht dan ooit tevoren. Ook – of beter: juist – op een van de grootste crisismomenten in zijn leven dient de inspiratie zich aan.

Over Wie kies je om te zijn:

‘Een inspirerend boek.’- NRC

NRC
Recensie

Over Wie kies je om te zijn: ‘Een inspirerend boek.’

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026366888 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Over tegenspoed en levenskracht

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

240

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

18-06-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dit kan ook een goede tijd zijn” te beoordelen