De zus

Noord-Korea's Kim Yo Jong, de gevaarlijkste vrouw ter wereld
Auteur: Sung-Yoon Lee | Uitgever: HarperCollins

22,99

In De zus brengt Sung-Yoon Lee, docent Koreaanse geschiedenis, een huiveringwekkend verslag over de gevaarlijkste vrouw ter wereld: de zus van Kim Jong-un.

Kim Yo-jong is de buitenlandse beleidsmaker, interne administrateur en propagandist van de geheimzinnige Kim-dynastie. Ze is de zus van grote leider Kim Jong-un. Dit maakt haar de machtigste en meest gevreesde vrouw van de wereld. 

Wreed maar charmant bedreigt en beledigt ze buitenlandse leiders met sardonische humor. Ze is meedogenloos en ongelooflijk gevaarlijk. Ze dreigt met nucleaire bombardementen, verbant ontrouwe landgenoten naar detentiekampen en goelags en laat regeringsfunctionarissen die haar op de zenuwen werken verdwijnen. 

Dit boek over de steeds machtiger wordende zus van Kim Jong-un, die naar verwachting zijn opvolger wordt, biedt een fascinerend inkijkje in het Noord-Koreaanse regime. Het vertelt de wrede waarheid over Kim Yo-jong en beschrijft haar hechte band met haar broer Kim Jong-un, en de lessen in manipulatie die ze van hun vader hebben geleerd.

‘Sung-Yoon Lee geeft genoeg voorbeelden die aantonen dat Yo-jong een geslepen politicus is zonder enig moreel kompas… Wie dit boek leest, krijgt één boodschap heel duidelijk mee: neem dit regime maar liever serieus.’ Elsevier Weekblad

‘Geen geruststellend verhaal.’ Sir John Scarlett, voormalig hoofd van de geheime inlichtingendienst MI6

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402714319 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Noord-Korea's Kim Yo Jong, de gevaarlijkste vrouw ter wereld

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

304

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

17-04-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De zus” te beoordelen