De zonderling

Hoe een man het leven van een hele gemeenschap veranderde
Auteur: Andy Andrews | Uitgever: Uitgeverij De Barbaar

13,50

Een beetje perspectief doet wonderen.

Orange Beach, Alabama, is een heel gewoon stadje met heel gewone inwoners. Die allen heel alledaagse problemen hebben – huwelijken die dreigen te stranden, ouderen die de zin van het leven niet meer zien, zakenmensen die strijden tegen financiële problemen en jongeren die de toekomst somber inzien. Maar telkens als de duisternis hen echt naar de keel lijkt te grijpen, verschijnt er een zonderlinge, oude man op het toneel: Jones.

Jones is van ondefinieerbare leeftijd en komaf. Hij gaat gekleed in een wit T-shirt en een spijkerbroek, en draagt altijd een oud, gedeukt koffertje met zich mee. Hij zegt te zien wat anderen niet zien, en spreekt over perspectief. Wie is deze wonderlijke man? En wat zit er in vredesnaam in zijn koffertje?

De Zonderling is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het is een mooie mengeling van feiten en fictie, autobiografie en allegorie. Iedere lezer zal zich erin herkennen en erdoor geïnspireerd worden.

Andy Andrews is één van de meest invloedrijke Amerikaanse auteurs van dit moment. Hij schreef New York Times bestsellers als The Traveler’s Gift, How Do You Kill 11 Million People? en The Noticer, nu dus vertaald als De Zonderling. Daarnaast is hij een zeer gewaardeerd spreker. Met zijn vrouw, Polly, en hun twee zonen woont hij in Orange Beach, Alabama, waar dit verhaal zich afspeelt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789059999022 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hoe een man het leven van een hele gemeenschap veranderde

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

07-09-2012

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De zonderling” te beoordelen