De wereld dat ben jij

Gesprekken en gedachten over een nieuwe tijd
Auteur: Roek Lips | Uitgever: Ambo|Anthos

22,99

In De wereld dat ben jij gesprekken en gedachten over een nieuwe tijd gaat Roek Lips opnieuw in gesprek met wetenschappers, kunstenaars en mensen met een bijzonder levensverhaal op zoek naar inzichten

De wereld dat ben jij van Roek Lips is een bijzondere zoektocht in samenwerking met unieke persoonlijkheden, voor iedereen die zelfkennis, inspiratie en reflectie op de vraagstukken van onze tijd nastreeft.

Waarom leren we zo weinig van de geschiedenis? Hoe kunnen we vertrouwen herwinnen? Wat kunnen we leren van de natuur? Hoe ben je toekomstbestendig? Wat is de rol van moraliteit? Hoe kunnen we effectiever worden in hetgeen we willen bereiken? Kunnen mensen fundamenteel veranderen? Hoe verhouden we ons tot elkaar en onze omgeving in een tijd dat niets meer vanzelfsprekend is? In De wereld dat ben jij gaat Roek Lips (opnieuw) in gesprek met wetenschappers, kunstenaars en mensen met een bijzonder levensverhaal, op zoek naar inzichten en houvast.

Aan het woord komen Laurentien van Oranje, Jeroen Dijsselbloem, Freek de Jonge, Ans Markus, Marjolein Moorman, Patrick van Veen, Kauthar Bouchallikht, Gerdi Verbeet, Jaap Winter, Geert Teisman, André Wierdsma, Derk Loorbach, Ted Musaph-Andriesse, Paul van Tongeren en vele anderen.

Roek Lips is bekend van de serie Nieuwe Leiders in Trouw. ‘Je kunt met iemand in gesprek treden om je gelijk te bewijzen, maar ook – zoals Roek Lips – om antwoorden te vinden op vragen waarop niemand het antwoord weet. Dat is vele malen interessanter.’ – Paul Verhaeghe

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026360954 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gesprekken en gedachten over een nieuwe tijd

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

21-02-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De wereld dat ben jij” te beoordelen