De Weizsäckers

Een dynastie in de Duitse geschiedenis
Auteur: Hans-Joachim Noack | Uitgever: Omniboek

34,00

‘De Weizsäckers’ is een schitterende cultuurgeschiedenis over een Duitse familie, die gekenmerkt werd door ambitie. De Weizsäcker drukten een stempel op de moderne geschiedenis van Duitsland.

In ‘De Weizsäckers’ vertelt Hans-Joachim Noack het verhaal van de opmerkelijke familie Von Weizsäcker. Als geen andere familie hebben zij hun stempel gedrukt op de geschiedenis van Duitsland. Dat begon al in de negentiende eeuw met Karl als premier van Württemberg, maar in deze familiebiografie focust de auteur zich op de twintigste eeuw.

In de grote familie Von Weiszäcker, die gekenmerkt werd door ambitie, lag de lat altijd hoog. Noack gaat in op Karls zonen Ernst, de SS-generaal, en zijn broer Viktor, de medisch antropoloog, en op zijn kleinzonen: filosoof en natuurkundige Carl Friedrich en natuurlijk Richard, de bondspresident. Dit boek vertelt het ongelofelijke verhaal van de Von Weizsäckers. Het presenteert een rijk geïllustreerde cultuurgeschiedenis van Duitsland door de ogen van een toonaangevende familie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401918046 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een dynastie in de Duitse geschiedenis

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

400

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

21-09-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Weizsäckers” te beoordelen