De Weg Naar Nirvana

Expat in Bangkok
Auteur: Edward Keunig | Uitgever: Mijnbestseller.nl

24,95

Het biografisch relaas van een bij tijd en wijle, nogal hypochondrische Indische Nederlander, ‘Matthijs Verdonk’, die opgroeide in het zich nog herstellende Amsterdam van na de tweede wereldoorlog en op latere leeftijd emigreert naar Thailand.

Daar in het land van de eeuwige zomer en eeuwige glimlach, maakt hij kennis met het Buddhisme, Tempels, Natuur, Cultuur, Nachtleven, Zang, Dans, Bargirls, Depressie, Alcoholisme, List, Bedrog.

Zodra Matthijs op een dag een Buddhabeeldje koopt in het prijzencircus van V & D in Hoorn, gaan er wezenlijk dingen veranderen in zijn leven. Onverklaarbare gebeurtenissen vinden dan plotseling plaats.

Het verlangen bij een volk te horen, ter erkenning van zijn existentie, iéts dat langzaam weg ebt in een snel veranderende Nederlandse samenleving, dwingt hem min of meer te émigréren, en zijn oude, huidige leven, achter zich te laten.

Met weemoed verlaat hij zijn moeder en de weinige vrienden die hij nog over heeft, voor een sprong in het onbekende duister. Een nog onbekende wereld voor Matthijs. Eerder bezocht hij op vakantie al wel eens het Islamitische Indonesië, waar hij hoopte iets van zijn roots te kunnen vinden.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403639062 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Expat in Bangkok

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

336

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-06-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Weg Naar Nirvana” te beoordelen