De weg naar huis

Auteur: Katie Arnold | Uitgever: Luitingh Sijthoff

21,99

Een fascinerend en buitengewoon inspirerend boek over familie, verlies en de helende kracht van hardlopen. Ook voor niet-lopers.

(POD)Na het plotselinge verlies van haar vader ontdekt Katie Arnold dat het hardlopen haar helpt met het verwerken van het verdriet en de pijn. Jarenlang reisde ze de wereld over voor Outside Magazine, op zoek naar avontuur. Living on the edge was haar dagelijkse kost. Dit memoir gaat over de drie turbulente jaren die volgen op de dood van haar vader. Ze komt erachter dat veel van wat ze dacht over hem te weten, niet klopt. Wat volgt is een inspirerende ontdekkingsreis over de helende kracht van het hardlopen en de hervonden betekenis van het leven als je een dierbare bent kwijtgeraakt.

De weg naar huis is een boek voor hardlopers, maar ook voor vrouwen die jongleren met werk, gezin en hun eigen behoeftes. Voor hen die een echtscheiding hebben meegemaakt, de dood van een geliefde hebben moeten verwerken, die weten wat het is om met angst te leven.

Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Goodreads.com
Recensie

‘Dit boek raakte een snaar bij me. En ik ben geen hardloper. Een geweldig verhaal, niet alleen over hardlopen, maar ook over het leven, volharding en hoop.’

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024584956 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

432

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

09-10-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De weg naar huis” te beoordelen