De vrouw in de moeder

Van oermoeder tot seksgodin en alles ertussenin
Auteur: Uwe Porters | Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

22,50

De geboorte van een kind is ook de geboorte van een moeder. Die nieuwe rol brengt bij velen een identiteitscrisis teweeg. Ben je als moeder ook nog een vrouw, een partner, een seksueel wezen? Moederschap en seksualiteit lijken immers haaks op elkaar te staan, of dat spiegelt de maatschappij ons toch voor. De vrouw in de moeder lijkt haast een mythe.

Ook vroedvrouw Uwe Porters worstelde met die plotse identiteitsverschuiving. Toen ze langzaam uit de tropenjaren kroop, begon ze cursussen te volgen rond seksualiteit en intimiteit, en nam ze tal van bronnen én zichzelf onder de loep. De vrouw in de moeder een mythe? Integendeel: uit onderzoek is zelfs gebleken dat intunen met je seksualiteit het moederschap bevordert. Uwe maakt het dan ook tot haar missie om het taboe van de moeder als seksueel en sensueel wezen te doorbreken en bespreekbaar te maken.

In De vrouw in de moeder neemt Uwe Porters je mee op haar ontdekkingsreis van vrouw naar moeder naar vrouw én moeder. Het is een voortdurend wringen, wroeten, vloeien en schuiven: van oermoeder tot seksgodin en alles ertussenin.

Uwe Porters (1990) is al meer dan tien jaar vroedvrouw in de eerste en tweede lijn, en sinds negen jaar ook moeder. Ze is een veelgevraagd spreker in de media en expert op het gebied van verloskunde, vroedkunde, seksualiteit en intimiteit. Van haar hand verschenen eerder de bestsellers Verlos ons. Verhalen van een vroedvrouw en Verlost, en nu? Groeipijnen van een moeder.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464342000 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van oermoeder tot seksgodin en alles ertussenin

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

208

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De vrouw in de moeder” te beoordelen