De verlossing van de erfzonde

Auteur: Lancar Ida-Bagus | Uitgever: Mijnbestseller.nl

32,74

“Vrienden zijn betekent dat men verre blijft van normloosheid en achterbaks gedrag noch verraad jegens elkaar, maar juist voor elkander door het vuur gaat. Godsgeloof of ongeloof is niet relevant, een vriend of vriendin dient in de voortgang van een goede verstandhouding nimmer voor elkaars dichte deur komen te staan. Vriendschap is elkaar onvoorwaardelijk tot steun zijn en synoniem aan menselijke verbondenheid, ook al heeft men even geen tijd of geen zin in problemen van een ander.

Door ontrouw en verraad zijn mensen het beetje vertrouwen kwijtgeraakt, dat ze nog hadden in de ander. Zo zijn er een heleboel mensen die moeilijk een nieuwe vriendschap durven aan te gaan, bang om wederom teleurgesteld te worden. Het leven is hard en onbevangen, maar echte vriendschap is voor geen gat te vangen.

Eendracht maakt macht, deze heeft alleen de natuur in pacht, maar door deel uit te maken van zijn kracht stellen natuurmensen al tevreden en worden derhalve door moeder natuur zeer geacht. Samen één, zoals de natuur, moet het streven zijn van iedereen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789462543713 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

112

Leverbaar

Tijdelijk uitverkocht

Uitgiftedatum

14-04-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Tijdelijk uitverkocht

Druk

3

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De verlossing van de erfzonde” te beoordelen