De verdieping

Mythes en feiten rond het Israëlisch-Palestijns conflict
Auteur: Erik Ader | Uitgever: Palmslag

22,95

In Kinderen van Amalek. Mythes en feiten rond het Israëlisch-Palestijns conflict confronteert de auteur de mythes rond het Israëlisch-Palestijns conflict met de feiten, aan de hand van zijn eigen waarnemingen en van uitgebreid literatuuronderzoek. Het boek is geschreven voor iedereen die wil weten hoe dit schrijnende conflict is ontstaan en een antwoord zoekt op de vraag waarom het nog steeds niet is opgelost.
Op 14 mei 2023 wordt het 75-jarig bestaan van de staat Israël gevierd. In die periode zal er daarom veel aandacht in de media zijn voor Israël en de Palestijnse gebieden. Want dit conflict houdt niet alleen de mensen daar tot op de dag van vandaag in de greep, maar verdeelt ook de rest van de wereld in hun standpunten hierover.
Erik Ader is oud-ambassadeur en een zoon van ouders die zich onderscheidden door hun grootschalige hulp aan joodse onderduikers tijdens de oorlog. Hij is de auteur van het eerder uitgebrachte Oorlogen & oceanen.
Kinderen van Amalek. Mythes en feiten rond het Israëlisch-Palestijns conflict is daarop een logisch vervolg, maar laat zich zeker ook eigenstandig lezen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493245969 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Mythes en feiten rond het Israëlisch-Palestijns conflict

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

05-05-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De verdieping” te beoordelen