De tweestrijd

In de ban van een narcistische partner
Auteur: Renate Wongtschowski | Uitgever: Uitgeverij September

20,00

Openhartige en confronterende autobiografie van Renate Wongtschowski over haar jarenlange relatie met een narcistische partner.

Op haar zeventiende wordt Renate verliefd op de narcistische, maar stoer aantrekkelijke Take. Ze is als kind emotioneel verwaarloosd, waardoor ze een gemakkelijk doelwit is voor zijn zucht naar waardering en aandacht. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in een onstuimige liefdesrelatie van aantrekken en afstoten, van strijd en hartstocht.

Wanneer hun conflicten heftiger worden gaat ze van Take weg, om al snel weer bij hem terug te keren – een patroon dat zich herhaalt. Wat volgt is een bijna levenslange strijd tussen haar gevoelens voor hem en haar eigenwaarde. Zal ze uiteindelijk inzien dat ze zich los moet maken van zijn magnetische aantrekkingskracht en voor zichzelf moet kiezen?

In deze waargebeurde coming of age roman vol emotionele diepgang, volgen we Renate’s tweestrijd. Dankzij haar meeslepende schrijfstijl leef je geboeid mee met haar reis om haar eigenwaarde te hervinden en wordt op schrijnende wijze duidelijk wat Take met haar deed. Maar ook wat haar eigen aandeel daarin was en waarom ze het allemaal heeft laten gebeuren. De tweestrijd werpt belangrijke vragen op over macht en afhankelijkheid. Wie is de winnaar en wie de verliezer?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493244320 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

In de ban van een narcistische partner

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

200

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

19-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

1 beoordeling voor De tweestrijd

  1. 5 van 5

    Lise45

    Ik heb het in één ruk uitgelezen, kon het niet wegleggen. Mooi geschreven en zo herkenbaar voor mij. Je kunt niet zomaar weggaan, ook niet voor je kinderen.
    Ik hoop dat ze nog meer gaat schrijven dan wil ik dat ook lezen want ik vind haar heel erg goed.


Een beoordeling toevoegen