De Spiegel

Auteur: Juffrouw Raadgever | Uitgever: Brave New Books

24,50

Hallo Lezer,
Het is zover. De verhalen van juffrouw Raadgever zijn gebundeld in een boek. De Spiegel. Gemakkelijk leesbare verhalen over dagelijkse zaken waarin iedereen zich zou kunnen herkennen. De spiegel van de maatschappij.
De auteur juffrouw Raadgever kijkt mee in het leven van alledag en heeft daar zo haar bedenkingen bij. Stel je voor, een uil zit op een tak en kijkt van daar naar alles wat er onder haar in de maatschappij gebeurd. Ze kan dit alles voor zich houden maar besluit uit het nest te klikken. Het resultaat is De Spiegel van het wel en wee van heel gewone mensen. En dan kan het zomaar gebeuren dat ze, zonder dat u het gevraagd heeft, een raadzaam verhaal op het scherm slingert. Zij put uit een aardige dosis opmerkzaamheid en ervaring. Uiteindelijk zit er inmiddels een flink aantal mensen te wachten op het wekelijks terugkerende nieuwe ‘uiltje’ dat aan het einde van de week gepubliceerd wordt.
Het is een handzaam boek vol korte verhalen. Weetjes en herinneringen voor later samen met herinnering van vroeger. Geef het jezelf cadeau. Als je het uit hebt, een sieraad in de kast en dan kun je het er ook nog eens bij pakken. Op de leestafel in een wachtkamer een idee.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464055412 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

311

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

30-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Spiegel” te beoordelen