De schreeuw van de ziel

Bevrijd jezelf en volg jouw unieke zielspad
Auteur: Eline Vrolijk | Uitgever: Paris Books

22,00

De Schreeuw van de ziel

De schreeuw van de ziel gaat over jouw onbeheersbare verlangen om jezelf te zijn. Eline neemt je mee op reis naar jouw oorspronkelijke zelf. Je zult uitgenodigd en uitgedaagd worden om jezelf in de spiegel aan te kijken, je innerlijke demonen onder ogen te komen en er mee af te rekenen zodat je in vrijheid kunt gaan leven.
Dit boek is inspirerend en tevens confronterend. Het is geen boek wat je in één avond uitleest, dat zou een verloren kans zijn. Als je bereid bent, is dit hét boek naar zelfbevrijding en naar een leven in liefde, vanuit moeiteloosheid en vreugde. Een leven waarin jij jouw unieke zelf tot expressie gaat brengen.
Eline deelt haar persoonlijke ervaringen die soms pijnlijk herkenbaar zijn, waardoor ze jou als lezer meeneemt op een innerlijke reis naar je diepste zielsverlangen. Je komt thuis.

Over de schrijfster
Eline is geboren op 10 Augustus 1970 in Apeldoorn. Ze begon haar carrière als maatschappelijk werker binnen de psychiatrie en de verslavingszorg. Sinds 2003 heeft zij haar praktijk voor coaching, training en lichaamsgerichte therapie waar ze inmiddels duizenden mensen heeft begeleid naar hun zielspad. Haar levensmotto is leven in liefde en in waarheid. Haar missie is mensen begeleiden bij de transitie van leven vanuit het ego naar leven vanuit het hart.
Wil je meer weten? Kijk op www.elinevrolijk.nl

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493191419 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Bevrijd jezelf en volg jouw unieke zielspad

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

300

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

02-02-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De schreeuw van de ziel” te beoordelen