De school voor tweede kansen

Auteur: Amanda Skenandore | Uitgever: KokBoekencentrum Fictie

22,99

Deze dynamische roman brengt de ontwikkeling van de moderne verpleegkunde tot leven door de ogen van een ongebruikelijke heldin.

Amanda Skenandore zet voor ‘De school voor tweede kansen’ haar medische expertise in om een spannend verhaal te creëren over de eerste verpleegstersschool van Amerika.

Una is opgegroeid in een krottenwijk en heeft geleerd te liegen en stelen om te overleven. Op de vlucht voor de politie meldt ze zich aan bij de Bellevue-school voor verpleegsters om zo aan haar belagers te ontkomen. Hoewel ze aan het begin niets moet hebben van de goede manieren van haar klasgenoten en de eindeloze bevelen van haar docenten, lukt het haar langzaam maar zeker vriendschappen te sluiten en haar verleden als dievegge achter zich te laten.

Maar net als ze zich thuis begint te voelen, doet zich ineens een mysterieus sterfgeval voor. Una komt voor een moeilijke keuze te staan. Kiest ze ervoor zichzelf te beschermen door haar ware identiteit verborgen te houden? Of zet ze haar eigen toekomst op het spel door haar geheim te onthullen en zo mogelijk de levens van anderen te redden?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789029737296 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

416

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

22-08-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De school voor tweede kansen” te beoordelen