De perfecte match

Auteur: Jody Hedlund | Uitgever: KokBoekencentrum Fictie

23,99

Terwijl een epidemie door het land waart, moeten twee mensen de handen ineenslaan om hun dromen te verwezenlijken in deze historische roman over liefde en opoffering

‘De perfecte match’ van Jody Hedlund is het eerste deel van De familie Shanahan-serie, waarin een Ierse koppelaar zijn best doet voordelige matches te vormen voor de verschillende gezinsleden. In het eerste deel staat Finola Shanahan centraal.

Na de dood van haar zus heeft Finola besloten dat ze geen recht heeft op een eigen gezin. Liever vult ze haar dagen met zorgdragen voor immigranten in sloppenwijken. Als haar vader een Ierse koppelaar inschakelt, doet ze dan ook haar best al zijn koppelpogingen te saboteren. Haar trucjes mislukken echter en ze waagt een poging met Riley, een succesvolle wagenmaker uit St. Louis. Die ziet in een huwelijk met haar een kans om zijn carrière vooruit te helpen. Finola ziet dat niet zo zitten, maar wanneer er een epidemie uitbreekt, ontdekt ze dat een samenwerking met hem haar misschien ook wel dichter bij haar eigen dromen kan brengen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789029736336 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

336

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

14-03-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De perfecte match” te beoordelen