De ontplooiing

Gedichten en aforismen zo uit het leven
Auteur: Diaspora Vriezelaar | Uitgever: Limburger.nl/mijnboek

29,51

Ik ben Hubert Vriezelaar
pseudoniem is: HV Diaspora.
Ik ben een man op leeftijd die jong van hart gebleven is. Je bent immers zo jong als je je voelt. In mijn leven heb ik menige obstakels overwonnen en door de ervaringen en interesses zijn er verschillende gedichten, aforismen en spreuken uit voort gekomen.Over uiteenlopende thema’s en onderwerpen zoals natuur,dood,geboorte,vriendschap, geloof, liefde enzovoort.
Dichten doe ik al vele jaren. Het is een soort werk voor mij geworden waar ik heel trots op ben. Mijn leven ging grotendeels over bergen en dalen. Op gezondheidsgebied bleef me eveneens weinig bespaard. Mijn sociale leven werd grotendeels verwoest.
Daarbij heb ik mij niet uit het veld laten slaan en heb altijd mijn optimisme weten te behouden. De natuur en de kosmos zijn heel belangrijk voor mij. Daarbij ben ik leergierig en heb ik veel boeken gelezen, daardoor veel wijsheid gekregen. Mijn spirituele begaafdheid en de ervaringen van mijn leven hebben me gebracht tot waar ik nu ben. Marianne Sooder heeft me geholpen bij het samenstellen van deze bundel en de lay-out heb ik te danken aan mijn zoon M.Vriezelaar.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463188364 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gedichten en aforismen zo uit het leven

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

125

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-02-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Ongeveer 5-7 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De ontplooiing” te beoordelen