De ogen van Jessica

Over moederschap en de Parallelle Wereld van downsyndroom
Auteur: Monique Buitelaar | Uitgever: Uitgeverij De Graaff

24,99

Na de geboorte van haar dochter met downsyndroom overdenkt een vrouw haar leven. Haar vroege jeugd in de tropen, de komst naar Nederland, hoe ze kennismaakte met familie en hoe de Tweede Wereldoorlog van invloed was op het leven van sommige familieleden.
‘De ogen van Jessica’ is een memoir over de wijze waarop je jeugd doorwerkt in het moederschap. Over groeiende liefde en ingrijpend verlies. Over het opgeven van je eigen rol als buitenstaander, omdat je kind de buitenstaander blijkt. Over hoe een moeder en dochter hun weg zoeken in het labyrint van de Parallelle Wereld: van speciale scholen, dagverblijven en een logeerhuis tot leerkrachten, zorgverleners en instellingen. Een wereld waarin zorgzaamheid en betrokkenheid centraal staan en waar het gaat om het kleine gebaar en niet om een groots en meeslepend leven. Het gaat ook over de krachtige liefde voor het onvolmaakte. Over de uiteindelijke strijd tegen het onvermijdelijke en hoe twee dokters daarin van wezenlijk belang zijn.
Geschreven voor ouders, broers en zussen van een gehandicapt kind, zorgprofessionals, leerkrachten, artsen (al dan niet in opleiding) en voor iedereen die wil weten hoe het leven eruit kan zien als alles anders loopt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493127333 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Over moederschap en de Parallelle Wereld van downsyndroom

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

27-09-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De ogen van Jessica” te beoordelen