De microjogger

Auteur: Karl Fredrik Mattsson | Uitgever: Uitgeverij Brandt

20,00

Langzaam starten met stoppen

DE MICROJOGGER is het relaxte antwoord op de huidige gezondheids- en bewegingshysterie. Maar het is ook een lofzang op het bevrijdende gevoel van hardlopen.

Karl Fredrik Mattsson levert een eigen- zinnige bijdrage aan de zelfhulpboeken die ons een beter leven beloven. Om gezond te blijven wil hij best iedere dag een stukje rennen, maar waarom zo ver, en waarom zou je dan ook nog de geneugten van het leven moeten opgeven? Zoals roken in zijn geval.
Karl Fredrik toont ons geen betere versie van zichzelf dan hij is. Tijdens zijn ultrakorte rondjes – twee kilometer vindt hij al ver – maakt hij ons deelgenoot van zijn dagelijkse beslommeringen, gehannes met relaties en andere toestanden die hem bezighouden. Hij laat ons nauwkeurig zien waar en hoe kort hij gerend heeft, hoe het weer was, en hoe zijn brein zich verhoudt tot microjoggen en schaamroken.

KARL FREDRIK MATTSSON is copywriter en kunstenaar. Zijn boek kreeg veel aandacht in de Zweedse media, waarna hij columns voor het hardlooptijdschrift Runner’s World schreef. Grote bekendheid kreeg hij eerder door zijn kunstproject Kungaexperimentet (Het Koninklijk Experiment) waarin hij de Zweedse koning op de hak nam.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493095991 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

09-08-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De microjogger” te beoordelen