De laatste wens

Auteur: Andrzej Sapkowski | Uitgever: Luitingh Sijthoff Fantasy

19,99

Premium Pocket-uitgave van De laatste wens van Andrzej Sapkowski, met hekser Geralt in de hoofdrol. Het boek dat de inspiratiebron vormde voor de Netflix-hitserie The Witcher met Henry Cavill.

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen vol magie en monsters.

Geralt valt behoorlijk op, met zijn witte haar en doordringende ogen, zijn cynische houding en totale gebrek aan respect voor autoriteit… Maar hij is veel meer dan zijn indrukwekkende uiterlijk doet vermoeden.Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Zijn doelwitten? Verachtelijke monsters die het land terroriseren.

Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken…

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024588244 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

344

Leverbaar

In herdruk

Uitgiftedatum

03-11-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

30-12-2022

Levertijd

In herdruk

Druk

8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De laatste wens” te beoordelen