De Laatste Natie

Oorlogswonden*Passie*Politiek
Auteur: Karl Sallets | Uitgever: De Laatste Natie

37,00

Emma de Aragón di Managas en haar geliefde Sus Jacobs besluiten het in verval geraakte kasteel van Emma’s familie om te vormen tot een kasteelrestaurant. Hun kans van slagen is verweven met het dagboek van Johanna de’ Medici uit 1555, een paar nepschilderijen (of zijn het echte?), de verstopte beentjes van Johannes van Ruusbroec ‘de Wonderbare’ en de oorlogswonden van de verschillende hoofdrolspelers Leon de Lansman, Diana van Dormaal, kolonel Sosobowski, Rosa Ayzikowitz, Justus Zichers en Philippe. De complexe verledens van deze mensen vinden hun brandpunt in het Slot van Karel V, keizer van het Roomse Rijk, koning van Spanje en heer der Nederlanden. Ongewild leidt een en ander tot het ontluiken van een nieuwe wereldorde.

Houdt de relatie van Emma en Sus stand wanneer demonen uit hun verleden de passie de kop indrukken? Wat is dat toch met die eeuwenoude kastanjeboom, wie kent het verleden van Leon en wat is de rol van de mysterieuze Kyoko? Bevrijdt Emma zich uit de ban van haar machtige familie? Wordt het Slot gered? Wie van de aanwezigen in de eetzaal overleeft zijn duistere vijanden?

‘Ontroerende vriendschap, onontkoombare liefde, onverbreekbare familiebanden, persoonlijke groei en… verraad.’ – Ulrike Hofman (Rodd-Elle)

‘Met een bloedstollend einde als een perfecte storm. De oorlogsverhalen van toen grijpen je stuk voor stuk naar de strot, het is meer dan we in 2024 aankunnen.’ – Olivier Rousseau (La Nuit)

‘Hitsige, opwindende erotische scènes gecombineerd met levensleed en intrigerende dialogen.’ – Ségolène Kozarys (TF11)

‘Fileert de donkere krochten van de menselijke ziel. Een inspirerende roman die je uit je stoel blaast en laat nadenken.’ – Eugène Sellenslags (Eerste Nieuws)

‘Moge de 21ste eeuw in het teken van De Laatste Natie staan.’ – Erlinde Brouwsma (Stadsgazet)

Karl Sallets (1959) heeft zich naast zijn dagelijkse werk en activiteiten altijd al verdiept in de menselijke psyche. Sinds zijn twaalfde weet hij dat hij schrijver is. Maar het leven heeft hem pas op zijn 64ste vergund om te debuteren.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789083386607 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Oorlogswonden*Passie*Politiek

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

840

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

18-06-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Laatste Natie” te beoordelen