De kleine Graeber

Het begin van alles samengevat
Auteur: Wouter van Bergen | Uitgever: Business Contact

12,99

Een samenvatting van de belangrijkste inzichten uit het postume meesterwerk Het begin van alles van radicaal politiek activist David Graeber.

David Graeber was een van onze belangrijkste antikapitalistische denkers. Hij was hoogleraar antropologie aan de London School of Economics, maar werd vooral bekend als een van de initiatiefnemers van Occupy Wall Street, een beweging die wereldwijd weerklank kreeg. Met zijn activisme en zijn boeken gaf hij een stem aan de ‘99 procent’ en is hij voor velen een lichtend voorbeeld in het verzet tegen de kapitalistische elite.
In de postuum uitgegeven bestseller Het begin van alles verzet hij zich tegen de bekende verhalen over het ontstaan van menselijke beschavingen. Hij toont aan dat ongelijkheid en discriminatie geen natuurwetten zijn, maar door mensen ontwikkeld en in stand gehouden. En als dat zo is, dan kunnen we zelf het heft in handen nemen om vorm te geven aan een gelijkwaardigere wereld. De kleine Graeber vat de inzichten uit dit boek samen en bespreekt ook Graebers invloedrijke werken Schuld en Bullshit jobs.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789047017837 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het begin van alles samengevat

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

80

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

17-11-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De kleine Graeber” te beoordelen