De jongen en zijn dood

Geloof mij, kanker is een zegen
Auteur: Marga Beukeboom | Uitgever: Brave New Books

20,51

Een kankerdiagnose is vernietigend nieuws, ongeacht de omstandigheden. Maar op 21 jarige leeftijd, wanneer de meeste jongemannen nog druk bezig zijn met hun studie, is zo n uitspraak wel heel zwaar. Immers, als je jong bent voel je je onverwoestbaar.

“Op sommige momenten verdwijnt het gevoel van enthousiasme voor het leven, en de dood, terwijl ik nog jong ben, lijkt de voorkeur te genieten.” Benjamin Hyman.
In dit aangrijpend waargebeurd verhaal vertelt een moeder over haar bizarre tocht als bij haar zoon Benjamin teelbalkanker wordt vastgesteld. Beukeboom schrijft ontroerend hoe haar zoon, volwassen voor zijn leeftijd, omging met zijn snel afnemende gezondheid en uiteindelijk grimmige prognose tijdens zijn drie jaar durende strijd tegen kanker. Over een zoon die alle reguliere behandelingen weigerde en experimenteerde met alternatieve kankertherapieën. Over een zoon die vond dat zijn kanker een zegen was.
Op zoek naar alternatieve therapieën reizen moeder en zoon vanuit Texas naar New York; naar Denemarken en naar Engeland, en tenslotte terug naar Benjamins geboorteplaats Baarn. Een reis gekenmerkt door ups en downs, en verweven met boodschappen van hoop en liefde. Blind voor haar zoons spiritualiteit schrijft Beukeboom openhartig over haar obsessie met het vinden van een kuur om tenslotte te concluderen dat er meer is tussen hemel en aarde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402108804 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Geloof mij, kanker is een zegen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

290

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-10-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De jongen en zijn dood” te beoordelen