De Indië-trilogie

Van de doden niets dan goeds, de onderkoning van indië, het verdriet van Wilhelmina
Auteur: Tomas Ross | Uitgever: Cargo

25,00

De bestsellers Van de doden niets dan goeds, De onderkoning van Indië, Het verdriet van Wilhelmina verzameld in een handzame pocket.

De bekroonde en bejubelde bestsellers ‘Van de doden niets dan goeds’, ‘De onderkoning van Indië’ en Het verdriet van Wilhelmina’ van Tomas Ross verzameld in een handzame pocket.

Van de doden niets dan goeds – 1945
Zes maanden na de bevrijding heerst er chaos in Den Haag. Voormalige verzetskameraden bestrijden elkaar op leven en dood. NSB’ers en oorlogsmisdadigers lopen vrij rond en liquidaties en chantage zijn aan de orde van de dag. Een zwart cahier met daarin de namen van collaborateurs zal de sleutel blijken tot een complot dat zich uitstrekt tot binnen de muren van Paleis Soestdijk.

De onderkoning van Indië – 1947
De spanningen tussen Nederland en de Indische nationalisten lopen ongekend hoog op. Een groep verontruste vaderlanders ontwikkelt in het diepste geheim plannen om Nederlands-Indië te behouden en een oorlog te voorkomen. Wanneer een geheim agent uit Indië in Den Haag spoorloos verdwijnt, moet een samenzwering met wereldwijde repercussies worden voorkomen.

Het verdriet van Wilhelmina – 1949
De nationalisten van Soekarno hebben de onafhankelijke Republik Indonesia uitgeroepen. In een mijnenveld van intriges zoekt een voormalige inlichtingenofficier naar een verdwenen oude liefde nadat ze samen is gezien met de beruchte Nederlandse deserteur Poncke Princen. Alles lijkt verband te houden met een jarenlang geheim gehouden pact tussen Winston Churchill en koningin Wilhelmina.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403140407 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van de doden niets dan goeds, de onderkoning van indië, het verdriet van Wilhelmina

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

1120

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

11-10-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Indië-trilogie” te beoordelen