De hertogin

Gebasseerd op het ware verhaal van Wallis Simpson en Koning Edward VIII
Auteur: Wendy Holden | Uitgever: Ambo|Anthos

23,99

Deel 2 in de Windsor-outsidersserie over het Britse koningshuis. Gebaseerd op het ware verhaal van Wallis Simpson en koning Edward VIII. Voor de fans van The Crown en Downton Abbey.

Hij gaf de troon op voor haar, zij alles voor hem…

De hertogin en het tweede deel in de Windsor-outsiderserie, vertelt Wendy Holden hét liefdesverhaal van de twintigste eeuw: over twee mensen wier liefde zo groot was dat een koning zijn troon en zijn land opgaf om samen te kunnen zijn met de vrouw van wie hij hield.

1928. Wallis Simpson en haar echtgenoot arriveren in Londen. Ze hebben nauwelijks aanzien en weinig connecties en Wallis’ eerste maanden in de stad zijn eenzaam en saai. Wanneer het stel via kennissen een uitnodiging ontvangt voor een feest waar ook Edward, de prins van Wales, aanwezig is, stijgt Wallis’ ster. Met haar Amerikaanse eerlijkheid is ze een verademing voor de prins en ze worden geliefden. Wallis wordt ondergedompeld in een wereld van onvoorstelbare luxe en privileges en ze geniet van weekenden met de prins in zijn privépaleis op het terrein van Windsor Castle.

De prins zal echter moeten trouwen en zij heeft een echtgenoot. Wanneer Edward na zijn troonsbestijging weigert Wallis op te geven verandert haar sprookje in een nachtmerrie en wordt Wallis Simpson het gezicht van het grootste koninklijke schandaal van de twintigste eeuw.

‘Fans van biografische fictie en Britse royalty zullen enorm genieten van dit sprankelende verhaal over liefde en verlies.’ – Booklist

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026363290 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Gebasseerd op het ware verhaal van Wallis Simpson en Koning Edward VIII

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

392

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

07-08-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De hertogin” te beoordelen