De hack van de eeuw

Auteur: Diamant Salihu | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

In De hack van de eeuw schetst journalist Diamant Salihu een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman.

In de internationale true crime-hit De hack van de eeuw zet misdaadjournalist Diamant Salihu uiteen hoe een Frans-Nederlandse politiesamenwerking de gecodeerde berichtendienst EncroChat weet te hacken, waardoor ze maandenlang en in realtime mee kunnen lezen met de communicatie tussen drugsbazen, koeriers en tienerhuurmoordenaars.

In De hack van de eeuw beschrijft Salihu hoe de diensten snel moeten handelen om levens te redden, zonder te laten merken dat ze meelezen. Hij laat zien wat de effecten zijn van de hack, hoe centraal Ridouan Taghi staat in de internationale drugshandel, en hoe criminelen te werk gaan om steeds jongere moordenaars te rekruteren. Het resultaat is een ontluisterend beeld van de internationale drugshandel, en de eindeloze strijd om die te ontmantelen. Met een voorwoord van Yelle Tieleman, auteur van De Hedelse afpersingszaak en onderzoeksjournalist georganiseerde misdaad voor Follow the Money.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401622646 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

02-07-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De hack van de eeuw” te beoordelen