De Grote Kerk-gemeente Emmen bekent kleur

Een verhaal over de ontwikkeling van een nieuw profiel: naar een begaanbare en inspirerende weg tussen ‘tijdgeest en Geest’
Auteur: Hans te Winkel | Uitgever: Mijnbestseller.nl

16,40

Dit boekje verhaalt de geschiedenis van de introductie van cultuur-in-de-brede-zin in de Grote Kerk-gemeente. Het was een spannend proces, want ontvankelijkheid voor cultuur en reserve daartegen wisselden in het begin elkaar af.
Een cruciaal moment is wanneer de Grote Kerk in zee waagt te gaan met een onafhankelijke Stichting Grote Kerk Cultureel, die exposities, concerten en symposia gaat organiseren en verantwoordelijk wordt voor de cultuur in de Grote Kerk .
De intussen geheel gerenoveerde Grote Kerk met het gerestaureerde concertwaardige orgel wordt de basis van een samenwerking tussen twee gebruikers: de ‘kerk’ en de ‘cultuur’, wat naast soms noodzakelijke spanningen ook wederzijdse stimulering opleverde. Niet zo vreemd trouwens, want hebben beiden niet iets met zoeken naar waarheid, goedheid en schoonheid?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789463428927 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een verhaal over de ontwikkeling van een nieuw profiel: naar een begaanbare en inspirerende weg tussen ‘tijdgeest en Geest’

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

69

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-03-2017

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Grote Kerk-gemeente Emmen bekent kleur” te beoordelen