De geesteszieke hypochonder

De geesteszieke hypochonder

De hypochonder die pillen slikte
Auteur: Don Koolen | Uitgever: Brave New Books
Ongeveer 3-5 werkdagen

19,49

Mijn naam is Don Koolen en ik ben 56 jaar tijdens het schrijven van deze autobiografie. De eerste 5 jaar van mijn leven liggen me niet meer zo vers in het geheugen, maar de 51 daaropvolgende des te meer. Een leven vol kommer en kwel, afzien, angsten, lichamelijke gebreken doordat ik daarbij ook nog eens hypochonder werd. Kortom 51 jaar leed. Aan de hand van mijn levensgeschiedenis probeer ik op een luchtige manier de lezer kennis te laten maken met mijn problematiek. Misschien heeft zij of hij er wat aan en kan de betreffende er moed uit putten. Geef in ieder geval nooit en te nimmer op. Ondanks alle pijn, verdriet en zelfs momenten van gek te menen worden, is het raadzaam door te zetten. Vaak ben je ook nog niet eens alleen. Ik heb een vrouw en een zoon. Al lezende hoop ik met humor door te kunnen zetten. Ik wil graag een ‘legacy’ achterlaten.
Ik ben geboren en getogen in Maastricht en heb nooit een baan gehad. (15 jaar horeca niet meegerekend) de laatste 10 jaar schrijf ik blogs, websites, dagboeken en kijk uren televisie.
Ik heb de HAVO succesvol doorlopen, één jaar pedagogische academie en één jaar MO Engels. Ik beheers de Duitse en Engelse taal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402133837 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Subtitel

De hypochonder die pillen slikte

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

219

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De geesteszieke hypochonder” te beoordelen