De Feyenoordfamilie

Kameraadschap, clubliefde en passie
Auteur: Dave Geensen | Uitgever: Just Publishers

22,99

De Feyenoordfamilie, kameraadschap, clubliefde en passie

Stap in de wereld van kameraadschap, clubliefde en passie die de gemoederen in Rotterdam en omstreken bezighouden. Achter de schermen van de legendarische voetbalclub Feyenoord schuilen talloze verhalen over liefde voor de club en onvergetelijke momenten.

In De Feyenoord Familie neemt Dave Geensen je mee op een reis langs de tribunes, de velden, de kleedkamers en door de bestuurskamers van De Kuip. Ontmoet een bont gezelschap uit alle lagen van de bevolking, verenigd door één gemeenschappelijke passie: Feyenoord. Lees de verhalen, anekdotes en herinneringen van hartstochtelijke supporters.

Oud-spelers als Giovanni van Bronckhorst, John de Wolf, Ulrich van Gobbel, Ruud Heus, Michiel Kramer en Willem van Hanegem komen aan het woord. Oud-clubarts Casper van Eijck blikt terug op zijn jaren in De Kuip en zakenman/sponsor Dennis de Roo geeft zich in een indringend gesprek bloot. Jorien van den Herik, ooit de redder van het bijna failliete Feyenoord, maar met pek en veren het stadion uitgejaagd, spreekt zich in een exclusief interview uit. En ook Lee Towers deelt zijn mooiste herinneringen.

Zoals het een waardig familie-epos betaamt beleeft ‘De Feyenoord familie’ mooie momenten, maar evengoed zijn er teleurstellingen en ingewikkelde relaties. Maar er is iets ondefinieerbaars wat hen bindt: de enorme emotionele betrokkenheid bij hun club. Ga mee op een onvergetelijke reis door heden en historie van Feyenoord, en ontdek wat het betekent om écht deel uit te maken van de grote Feyenoord-familie. Laat je meevoeren door de passie die Feyenoord uniek maakt!

Voor Dave Geensen (1979) gaat er geen dag voorbij dat hij niet aan Feyenoord denkt. Hij schreef voor magazine Hand in Hand en is host van de Feyenoord-podcast Geluid van Zuid bij Rijnmond Sport. Een deel van de opbrengst van zijn boek gaat naar de stichting S.V. GIO, die kinderen met een achterstand op weg helpt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089754769 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Kameraadschap, clubliefde en passie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

05-06-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Feyenoordfamilie” te beoordelen