De dwarsdenker

Auteur: Max Chafkin | Uitgever: Xander Uitgevers B.V.

24,99

De dwarsdenker van Max Chafkin is het waanzinnige verhaal van techinvesteerder en internetpionier Peter Thiel. Een schokkend en explosief portret van een van de grootste spelers in de techindustrie.

De dwarsdenker van techjournalist Max Chafkin is de onthullende biografie over een van de machtigste, maar ook meest mysterieuze personen ter wereld: Peter Thiel. Als grootste techinvesteerder van Silicon Valley was hij onder andere betrokken bij de oprichting van PayPal, Facebook en SpaceX, en kwam hij de laatste jaren in het nieuws als een van de belangrijkste supporters van Donald Trump. Maar ondanks zijn invloed in de techwereld en het grote aantal projecten waar hij bij betrokken is, kennen maar weinig mensen hem écht.

In deze onthullende biografie wordt duidelijk hoe Peter Thiel een internet- pionier werd, en hoe hij zijn macht daarbuiten probeert uit te breiden. Dit is een diepgaand en spraakmakend portret van een van de grootste spelers in Silicon Valley, maar ook het verhaal van de techindustrie zelf, waarvan de explosieve groei en macht zowel opwindend als controversieel is.

‘Een vat vol tegenstrijdigheden met tegendraadsheid als bindende factor.’ ? FD

‘Scherp en bijtend… een boeiende blik achter de schermen op een van de meest excentrieke en polariserende figuren van Silicon Valley.’ – Publishers Weekly

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401617666 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

464

Leverbaar

Wordt niet meer herdrukt

Uitgiftedatum

01-07-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Wordt niet meer herdrukt

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De dwarsdenker” te beoordelen