De duiventunnel

Verhalen uit mijn leven
Auteur: John le Carré | Uitgever: Luitingh Sijthoff

22,99

Bestsellerauteur John le Carré haalt herinneringen op uit zijn verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een James Bond schrijft hij over de Koude Oorlog, terrorisme en corruptie.

In De duiventunnel – Memoires van een meesterverteller haalt bestsellerauteur John le Carré herinneringen op uit zijn rijke verleden in dienst van de British Foreign Service en MI6. Als een moderne James Bond schrijft hij over de Koude Oorlog, terrorisme en corruptie.

Al dertig jaar wordt erover gesproken, nu is het boek er: de memoires van John le Carré. In dit boek gaat hij terug naar zijn beginjaren in Bonn, waar hij werkte voor MI6, de Britse inlichtingendienst, en beschrijft hij zijn complexe relatie met de Duitsers. Daarnaast schrijft hij over zijn reizen en de mensen die model hebben gestaan voor zijn onvergetelijke hoofdpersonages. Zo is er een portret opgenomen van Yvette Pierpaoli, de vrouw die hem inspireerde tot Tessa uit de De toegewijde tuinier. Daarnaast is er aandacht voor Richard Burton, Alec Guinness, Yasser Arafat, diverse Engelse minister-presidenten én zijn ouders.

‘Niemand doet het beter dan Le Carré.’ Daily Mail

Leeskost.nl
Recensie

‘Een schitterend boek.’

NBD Biblion
Recensie door Hans Renders

‘Dit boek is zo aantrekkelijk omdat op nuchtere toon verteld wordt over het leven van spionage, maffia, geheime opdrachten en zo meer, echt gebeurd (daar vertrouwen we maar op) en toch als een spionageverhaal geschreven.’

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789021023298 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Verhalen uit mijn leven

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

384

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

28-09-2018

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De duiventunnel” te beoordelen