De detective van Blackfriars Lane

Auteur: Michelle Griep | Uitgever: KokBoekencentrum Fictie

23,99

Echtgenote. Moeder. Detective. Kit is van alle markten thuis. Maar lukt het haar ook om het hoofd boven water te houden?

In ‘De detective van Blackfriars lane’ van Michelle Griep, het laatste deel in De straten van Londen, houdt Kit zich bezig met het opzetten van een detectivebureau samen met haar vader. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze ook nog voor haar dochter én het huishouden zorgen. Hoe hard ze ook probeert alle ballen in de lucht te houden, soms glipt er toch eentje tussen haar vingers door.

Ondertussen heeft haar man Jackson het te druk met zijn nieuwe baan om Kits moeilijkheden op te merken. Als de nieuwe hoofdinspecteur van het station van Londen is hij de hele dag door de brandjes aan het blussen die zijn vorige werkgever heeft veroorzaakt.
Wanneer Kit tegen haar vaders adviezen in een nieuwe vermissingszaak op zich neemt, raken zowel Kit als Jackson hier iets té persoonlijk bij betrokken. En dat niet alleen, ook het leven van hun eigen dochter komt op het spel te staan. Lukt het om Kit en Jackson te ontsnappen aan de chaos die ze zelf hebben veroorzaakt?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789029737166 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

368

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

11-07-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De detective van Blackfriars Lane” te beoordelen