De Culturele Evolutie

Van Primaat tot Homo Sapiens
Auteur: M.J. Van Hagen | Uitgever: M.J. van Hagen

34,99

De Culturele Evolutie van Primaat tot Homo Sapiens: Een Diepgaande Verkenning van Menselijke Oorsprong en Toekomst

Duik in het intrigerende verhaal van de menselijke evolutie en ontdek de verbazingwekkende reis die onze soort heeft afgelegd, van primitieve primaten tot de dominante Homo sapiens. In dit boek, geschreven door historicus MJ van Hagen, worden de roots van de menselijke cultuur en evolutie blootgelegd met diepgaande inzichten, historische context en wetenschappelijke ontdekkingen.

De auteur neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de menselijke evolutie, waarbij het ontstaan van taal, technologie en cultuur centraal staat. Ontdek hoe de vroege mensen aanpasbaarheid combineerden met hun vermogen om technologische vooruitgang te boeken, en hoe ze de natuur en het klimaat hebben beïnvloed en andersom.

De interactie tussen de menselijke soort en de omgeving komt tot leven in deze meeslepende verkenning. Het boek werpt een helder licht op hoe onze soort heeft bijgedragen aan de evolutie van het leven op aarde en hoe we onze toekomst vormgeven te midden van uitdagingen zoals klimaatverandering en technologische vooruitgang.

“De Culturele Evolutie van Primaat tot Homo Sapiens” is niet alleen een diepgaande kijk op ons verleden, maar ook een reflectie op onze rol in de toekomstige evolutie. Het is een inspirerende reis door de menselijke geschiedenis en een oproep om onze planeet te koesteren voor de generaties die nog komen.

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de menselijke evolutie en ontdek hoe ons verhaal voortdurende verandering en groei belichaamt. Dit boek is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van onze soort en onze plaats in de evolutie van het leven op aarde.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464815269 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van Primaat tot Homo Sapiens

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

332

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

03-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Culturele Evolutie” te beoordelen