De Culturele Evolutie

Van Primaat tot Homo Sapiens
Auteur: Mj Van Hagen | Uitgever: MJ van Hagen

34,99

In dit meeslepende boek, geschreven door historicus MJ van Hagen, worden de roots van de menselijke cultuur en evolutie blootgelegd met diepgaande inzichten, historische context en wetenschappelijke ontdekkingen.

De auteur neemt je mee op een boeiende reis door de geschiedenis van de menselijke evolutie, waarbij het ontstaan van taal, technologie en cultuur centraal staat. Ontdek hoe de vroege mensen aanpasbaarheid combineerden met hun vermogen om technologische vooruitgang te boeken, en hoe ze de natuur en het klimaat hebben beïnvloed en andersom.

De interactie tussen de menselijke soort en de omgeving komt tot leven in deze meeslepende verkenning. Het boek werpt een helder licht op hoe onze soort heeft bijgedragen aan de evolutie van het leven op aarde en hoe we onze toekomst vormgeven te midden van uitdagingen zoals klimaatverandering en technologische vooruitgang.

MJ van Hagen (1958), is een gedreven en onafhankelijk onderzoeker, publicist, Columnist en cultuurfilosoof. Zijn expertise ligt op het fascinerende terrein van de vroegmiddeleeuwse cultuurgeschiedenis.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403718958 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Van Primaat tot Homo Sapiens

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

331

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

12-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De Culturele Evolutie” te beoordelen