De barones

Openhartige verhalen over de Britse adel van de hofdame
Auteur: Anne Glenconner | Uitgever: Ambo|Anthos

23,99

De barones van Anne Glenconner, is de heerlijke opvolger van De hofdame. Een openhartige memoire met nog meer onthullingen over de Britse adel en elite. Voor liefhebbers van The Crown en Reserve.

In De hofdame lichtte Anne Glenconner een tipje van de sluier op, in De barones rukt ze de gordijnen open! Voor liefhebbers van The Crown, Reserve van Prins Harry en de Netflix docuserie Harry & Meghan.

In De barones van Anne Glenconner doet de hofdame een boekje open over het leven van de Britse adel. De hofdame liet ons koninklijke magie zien en gaf een interessant inkijkje in Anne Glenconners bevoorrechte kring. Ze beschreef hoe ze opgroeide in de pracht van Holkham Hall, hoe ze leefde in een tent op Mustique, met prinses Margaret de wereld rondreisde en omging met haar onvoorspelbare echtgenoot. Nu ze in de negentig en op haar gelukkigst is, wil ze graag alles delen wat haar intense leven haar heeft geleerd.

Als echtgenote leerde ze de vrede te bewaren. Als gastvrouw gaf ze prachtige feesten en als hofdame raakte ze thuis in diplomatie en etiquette. Als moeder leerde ze de belangrijkste lessen: de waarde van vrienden en familie en plezier in het leven.

De barones van Anne Glenconner is een boek met nog meer onthullingen over haar buitengewone leven, en vol inzichten. Door open te staan voor elk nieuw avontuur is Anne Glenconner een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026363924 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Openhartige verhalen over de Britse adel van de hofdame

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

288

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

02-08-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “De barones” te beoordelen