De 1 minuut democratie

De 1 minuut democratie

Vijf jaar voor de PVV in Brussel
Auteur: Lucas Hartong | Uitgever: Brave New Books

19,02

Politicus word je niet. Het komt op je weg. Wie carrière wil maken kiest voor het bedrijfsleven, maar zeker niet voor de bizarre wereld van het Europees Parlement. Tot op een dag iemand auteur Lucas Hartong vraagt: ‘Ken je Geert Wilders?’ Wat er daarna gebeurde leest u in dit boek.

Een levensverhaal dat laat zien wat er zich allemaal afspeelt in de wandelgangen van Brussel en Straatsburg. Wat er écht gebeurt, hoe politiek ontstaat en wat dat met je doet. Het geeft een inkijkje achter de schermen van de PVV en is tevens een fascinerend document van vijf jaren nationale en internationale politiek.

Langs komen: de gedoogconstructie met de PVV, dissidenten, EU geldverspilling en fraude, hoogte- en dieptepunten in een politiek leven, mediazaken, Demmink, visserij, islam. Een typisch PVV boek dus? Nee, vooral een menselijk verhaal van de auteur die het allemaal meemaakte als Europarlementslid.

Lucas Hartong is oud-politicus en publicist. Momenteel is hij politiek commentator bij Dit is de Dag, NPO Radio 1. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402130430 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Vijf jaar voor de PVV in Brussel

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

142

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

17-03-2015

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Heeft u dit boek gelezen?


Recenseer “De 1 minuut democratie” als eerste: