Dat

Auteur: Bert Nonkes | Uitgever: Uitgeverij Heijink

14,95

‘DAT..’ is de tweede bundel columns en korte verhalen van Bert Nonkes. In 2019 debuteerde hij met ‘DUS..’. In zijn boeken schrijft Bert over de kleine en grote ongemakken in het leven, gevangen in herkenbare columns en verhalen. Met humor en een nuchtere blik geeft Bert prachtige persoonlijke inkijkjes in zijn denken en doen.
Tijdens het schrijven van ‘DAT..’ werd Bert getroffen door een spierziekte, waardoor lopen moeizaam werd. Een wrange inspiratiebron voor verschillende columns in dit boek, zoals Het rechte pad en Kruk. In ‘DAT..’ schrijft Bert ook weer over zijn jeugd en over ongemakkelijke en ontroerende momenten. Zoals het verhaal Hoogtevrees waarin hij beschrijft hoe hij met hoogtevrees de Eiffeltoren beklom om zijn aanstaande vrouw te imponeren. Herkenbaar en geestig, zoals het hele boek.

Bert Nonkes (1969) is een geboren Groninger en woont zijn halve leven al in Hardenberg. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij schrijft graag columns, korte verhalen en liedjes. Een deel van de columns uit zijn bundels verschenen eerder in huis-aan-huisblad de Toren in Hardenberg en in De Stentor.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403691695 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

90

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-03-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dat” te beoordelen