Dagboek van een krankzinnig jaar

Auteur: Sheila Sitalsing | Uitgever: Uitgeverij De Bezige Bij b.v.

19,99

Op 1 januari 2020 schreef Sheila Sitalsing in een vooruitblik op het nieuwe jaar ‘dat het misschien beter is om je druk te maken over nu dan over straks, omdat het straks toch allemaal anders zal lopen’. Dat laatste klopte: het liep allemaal anders. Ze documenteerde de aardverschuiving die corona veroorzaakte drie keer per week in haar columns voor de Volkskrant.

In Dagboek van een krankzinnig jaar brengt Sitalsing al haar inzichten op scherpzinnige, betrokken en heldere wijze samen, en ontrafelt zo de politieke, economische en sociale ontwikkelingen van 2020. Het ideale boek om te reflecteren op het jaar waarin de wereld kantelde.

Sheila Sitalsing (1968) is journalist. Ze werkte voor het Rotterdams DagbladElsevier en de Volkskrant als financieel-economisch verslaggever, correspondent Europese Unie in Brussel, chef economieredactie en politiek redacteur. Sinds 2011 schrijft ze om de dag een column in de Volkskrant over politiek en economie. Voor die columns won ze in 2013 de Heldringprijs voor beste columnist van Nederland.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403113913 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

14-01-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Dagboek van een krankzinnig jaar” te beoordelen