Daar lusten de honden geen brood van

Daar lusten de honden geen brood van

Auteur: Daniel Majoor | Uitgever: Brave New Books
Ongeveer 3-5 werkdagen

17,67

In dit boekje neemt de auteur u mee in zijn gedachtewereld. Geen diepgaande, lastig te volgen filosofieën, maar gewone alledaagse zaken die tegen het licht worden gehouden en waar de lezer wellicht toch even over na moet denken.

In het leven zien wij veel zaken al snel als normaal of horende bij de gang van zaken. Maar als wij deze alledaagse dingen in een ander licht zetten, nader gaan beschouwen of misschien zelfs een ridicuul tintje geven, dan komen wij er vaak achter dat zaken soms helemaal niet zo normaal of vanzelfsprekend zijn.

Met zijn eerste werk heeft Daniël Majoor getracht om u een andere kijk te geven op dagelijkse gebeurtenissen, die soms prominent in de media aanwezig zijn geweest en soms ook dichterbij ons eigen leven staan. Dit alles met een vleugje cynisme en vaak ook realiteitszin. Hoewel sommige stukken wellicht al enigszins gedateerd zijn, blijft de kern overeind: het zien van de onderliggende waanzin.

Met dit eerste boekje hoopt Daniël u een stukje herkenbaarheid en de onderliggende waarde daarvan mee te geven. Mocht u vervolgens, na het lezen van dit boekje, toch anders tegen alledaagse dingen aankijken, dan is de missie geslaagd.

Alvast veel leesplezier!

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789402107197 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

64

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

10-10-2013

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 3-5 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Daar lusten de honden geen brood van” te beoordelen