Cyclusbreker

Auteur: Gurjot Kaur | Uitgever: Brave New Books

18,99

Ieder mens kent tegenslagen in het leven, maar de jeugd van Gurjot Kaur was een regelrechte nachtmerrie. Een onveilige thuissituatie, opgroeien in twee verschillende culturen, seksueel misbruik, taboes, familie die haar in de steek liet en uiteindelijk heeft uitgestoten, zijn impactvolle gebeurtenissen geweest.

Dit boek gaat over haar leven tot nu toe en de schadelijke generatiepatronen die zij heeft doorbroken. Gurjot ervaart nu vrijheid; de vrijheid om te leven op haar manier. Ondanks deze gebeurtenissen is zij sterk en gaat ze recht op haar doel af. Ellende heeft haar uiteindelijk sterker gemaakt en extra motivatie gegeven om door te gaan met haar leven. Haar wilskracht om te blijven leven is enorm gegroeid.
Achter de wereld van alledag is er nog een wereld; een waar niet over gesproken wordt. Dit verhaal is een stem uit die wereld, vanachter gesloten deuren, uit diverse culturen. En deze stem vertegenwoordigt jonge vrouwen en mannen die de mogelijkheid niet hebben om zich uit te spreken.

Gurjot Kaur werd geboren in Amsterdam en werkt op dit moment als verpleegkundige in de ouderenzorg. Haar verhaal is een stem uit een wereld waar niet vaak over gesproken wordt.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464809862 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

62

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

12-09-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Cyclusbreker” te beoordelen