Creatief zijn

Een manier van leven
Auteur: Rick Rubin | Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

29,99

Men ziet creativiteit en kunstenaarschap meestal als een roeping voor die paar mensen die met dergelijke gaven geboren zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Creativiteit is geen zeldzaam talent, maar een fundamenteel aspect van het mens-zijn. En het is voor ons allemaal weggelegd. Muziekproducent Rick Rubin heeft in de loop der jaren diep nagedacht over waar creativiteit vandaan komt en heeft geconcludeerd dat kunstenaarschap niet zozeer gaat over je specifieke output, maar veel meer over je relatie tot de wereld. Creativiteit heeft een plaats in ieders leven, maar wie dat wil, kan er meer ruimte voor maken.

Creatief zijn is een prachtige en genereuze studie die het pad van de kunstenaar belicht als een weg die we allemaal kunnen volgen. Rubin distilleert de wijsheid van een leven lang werken tot een heldere leeservaring en geeft ons handvatten hoe we onze blik kunnen verruimen om zelf beter te leren creëren.

‘Dit is me toch een fantastisch inspirerend boek.’ – Claudia de Breij

‘Ik vind Creatief zijn geweldig en wil dat iedereen het leest. Het is een handleiding voor creativiteit en creatief denken. Een actueel naslagwerk.’ – Michael ‘Mike D’ Diamond, Beastie Boys

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789038813554 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een manier van leven

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

392

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

09-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Creatief zijn” te beoordelen