Creatief zijn

Een manier van leven
Auteur: Rick Rubin | Uitgever: Nijgh & Van Ditmar

29,99

Veel beroemde muziekproducenten zijn herkenbaar aan hun eigen sound. Bij Rick Rubin is dat anders. Hij creëerde een studio waar artiesten, uit allerlei verschillende genres en tradities, zich vrij kunnen voelen om te zijn (en te ontdekken) wie ze zijn en te onderzoeken wat ze de wereld werkelijk creatief te bieden hebben.

Rubin heeft in de loop der jaren diep nagedacht over waar creativiteit vandaan komt en heeft geconcludeerd dat kunstenaarschap niet zozeer gaat over je specifi eke output, maar veel meer over je relatie tot de wereld. Creativiteit heeft een plaats in ieders leven, maar wie dat wil, kan er meer ruimte voor maken. Eigenlijk zijn er weinig belangrijkere taken in het leven.

Creatief zijn is een prachtige en genereuze studie die het pad van de kunstenaar belicht als een weg die we allemaal kunnen volgen. Rubin distilleert de wijsheid van een leven lang werken tot een heldere leeservaring die het ons allemaal mogelijk maakt de kracht om momenten van opwinding en transcendentie te creëren.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789038813554 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een manier van leven

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

432

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

07-11-2023

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Creatief zijn” te beoordelen