Couchsurfing in Rusland

Hoe ik Poetin bijna ging begrijpen
Auteur: Stephan Orth | Uitgever: Just Publishers

20,00

Na het grote succes van het verrassende Couchsurfing in Iran is er nu Rusland ! Van couch tot couch, van gastheer tot gastheer. Oligarchen en aardappeltelers, verroeste Kalashnikovs en ingeblikte komkommers, orthodoxe christenen en hippiedorpen. Stephan Orth, die al meer dan tien jaar couchsurft, gaat op zoek naar het echte Rusland. Het wordt een avontuurlijke reis door een schier onmetelijk land. En zonder nepnieuws en propaganda!

Bestsellerauteur Orth reist van Moskou via Wolgograd naar Grozny in het zuiden, van Yekaterinaburg via Irkoetsk en het Baikalmeer naar Wladiwostok in het uiterste oosten. Tijdens zijn reis beleeft Stephan Orth spannende avonturen en heeft hij verrassende ontmoetingen. Hij krijgt niet alleen te maken met enthousiaste Poetin-fans, dreunende geweerschoten en wodkazuipende macho’s, maar ontmoet ook een hartelijk en gastvrij volk, ziet onontdekte attracties en raakt ontroerd door de indrukwekkende landschappen.

Het resultaat is boek dat een gedifferentieerd en persoonlijk beeld van Rusland schetst. Orth reist door een land dat een twijfelachtige comeback maakt als wereldmacht, maar tegelijkertijd ook op alle manieren op zoek is naar zichzelf.

‘Stephan Orth verstaat de kunst landen en volken tot leven te laten komen’
– Westdeutsche Allgemeine Zeitung

‘Spannend, zeer authentiek, menselijk. Een bijzonder uitnodigend reisboek’ – Focus

Freelancer Stephan Orth (1979) werkte als reisredacteur voor Spiegel Online. Al jaren trekt hij couchsurfend over de wereld en ontving tientallen mensen te gast op zijn eigen bank. Zijn reportages werden bekroond met de Columbusprijs. Zijn twee reisboeken werden bestsellers

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089758934 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Hoe ik Poetin bijna ging begrijpen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

256

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

26-07-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Couchsurfing in Rusland” te beoordelen