Clémentine

Het meisje van de piano
Auteur: Veerle Deknopper | Uitgever: Uitgeverij Aspekt B.V.

18,95

Brussel, begin van de twintigste eeuw. Clémentine was klein, pienter en een echte plantrekker binnen haar disfunctionele doktersfamilie. Ze groeide als stiekeme autodidacte uit tot succesvol schrijfster en kreeg het respect waar andere vrouwen uit deze periode enkel maar van konden dromen. De kleine familiale twisten vertaalden zich op grote schaal tijdens de Groote Oorlog van 1914 tot 1918. De geheime succesformule die haar leven en roeping kon redden? De liefde van en voor Gabriël, haar piano. Hij vertelt teder haar verhaal van wilskracht en koppig doorzettingsvermogen.

Piet J. Swerts, componist, pianist: Het intrigerende verhaal met autobiografische toets van Clémentine leest niet alleen als een trein, maar beschrijft vanuit een originele invalshoek, op een verbeeldings- en liefdevolle wijze de auteur haar betrokkenheid bij de kunsten.

Edwin Rutten, jazzmuzikant, presentator, acteur: Een ware caleidoscoop van parel-verhaaltjes over kunst, cultuur, de worsteling om een eigen leven en visie te hebben, een ode aan de vrijheid en onafhankelijkheid. Een verhaal met hart en boodschap. Een spiegel voor elke lezer. Leer ik hiermee de auteur kennen?

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464248425 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het meisje van de piano

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

206

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

16-11-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Clémentine” te beoordelen