Chin. Ind. Spec. Rest.

Een verdwijnend Nederlands fenomeen
Auteur: Mark van Wonderen | Uitgever: Rubinstein Publishing BV

19,99

een geactualiseerde (volks)editie, aantrekkelijk geprijsd en compleet met overzichtelijke afvinkvakjes om je eigen bezoekjes bij te kunnen houden, recente faillissementen, maar ook een recent gestart, gloednieuw, restaurant.

Het Chinees-Indische restaurant is een typisch Nederlands fenomeen. Nergens anders in de wereld wordt immers de Chinese en de Indische keuken samengevoegd tot één. Maar er is een kentering gaande in horecaland. De echte Chinees-Indische restaurants, die jarenlang tot in de kleinste dorpen een vertrouwd gezicht waren, verdwijnen in rap tempo uit het straatbeeld. Ze worden omgebouwd tot sushi- of wokrestaurants, worden vervangen door hippe nieuwe horeca of sluiten simpelweg de deuren. Als liefhebber van ontroerende treurnis en aandoenlijk verval trok journalist Mark van Wonderen zich het lot van dit verdwijnende culturele erfgoed aan en besloot alle nog bestaande Chinees-Indische restaurants van ons land vast te leggen. Voordat het echt te laat is…

Nadat de eerste drie drukken in een vrij rap tempo waren uitverkocht werd het hoog tijd voor een geactualiseerde (volks)editie, aantrekkelijk geprijsd en compleet met overzichtelijke afvinkvakjes om je eigen bezoekjes bij te kunnen houden, recente faillissementen, maar ook een recent gestart, gloednieuw, restaurant.

In samenwerking met Yolanda Huntelaar.

‘Dit boek is een liefdesverklaring, maar wel eentje aan lelijkheid en treurnis.’ – NRC Handelsblad

Van dezelfde auteur: Treurtips

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789047627357 Categorieën: , ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een verdwijnend Nederlands fenomeen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

283

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

03-12-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Chin. Ind. Spec. Rest.” te beoordelen