Catch en Kill

Chantage, spionage en het complot om seksmisbruik te verzwijgen
Auteur: Ronan Farrow | Uitgever: Luitingh Sijthoff

24,99

Het onthutsende, explosieve boek van Ronan Farrow over de val van Hollywoods beroemdste producent Harvey Weinstein en het begin van #metoo.

Tijdens een routine-onderzoek komt Ronan Farrow een verhaal op het spoor waar alleen nog maar over wordt gefluisterd. Harvey Weinstein, een van Hollywoods beroemdste producers is een seksueel roofdier, beschermd door angst, zijn rijkdom, en een samenzwering van stilte. Terwijl Farrow dieper in de zaak duikt, raakt hij in het vizier van allerlei schimmige personen – van dure advocaten tot getrainde spionnen – die een intimidatie-campagne tegen hem beginnen. Ze dreigen zijn carrière om zeep te helpen, achtervolgen hem overal, en proberen een misbruikverhaal uit zijn eigen familie tegen hem te gebruiken. Een spoor van aanwijzingen onthult corruptie en doofpotaffaires van Hollywood tot Washington, en ver daarbuiten.

Catch & Kill is een actueel boek over seksueel misbruik en het machtsspel om de waarheid te verhullen.

‘Farrow brak met een journalistieke moker door de minutieus overeind gehouden façade van Hollywood, en bracht machtige mannen ten val.’ Hollywood Reporter

DWDD
Recensie door Eelco Bosch

‘Je moet dit boek niet lezen vlak voor het slapengaan, want dan trek je de hele nacht door. Het is écht een pageturner.’

DWDD
Recensie door Eelco Bosch

Het is een monument voor de vrouwen die naar buiten zijn gekomen met hun verhalen.

Trouw
Recensie

Toegegeven, een groot deel van Catch & Kill leest aanvankelijk als een avonturenroman, met Farrow als de onbetwiste held.

NRC
Recensie

Catch & Kill van Ronan Farrow is een boek vol ongelooflijke, sensationele, en toch ware gebeurtenissen die uitvoerig zijn beschreven.

De Volkskrant
Recensie

‘In zijn als een spannende thriller geschreven Catch & Kill ontmaskert Ronan Farrow niet alleen Weinstein, maar ook (een deel van) de Amerikaanse journalistiek.’

De Volkskrant
Recensie

In zijn als een spannende thriller geschreven Catch & Kill ontmaskert Ronan Farrow niet alleen Weinstein, maar ook (een deel van) de Amerikaanse journalistiek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024584505 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Chantage, spionage en het complot om seksmisbruik te verzwijgen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

456

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

15-10-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Catch en Kill” te beoordelen