Castaneda Doorgronden

Inzicht in Carlos Castaneda
Auteur: Peter Luce | Uitgever: Peter Luce

18,95

In 1968 stormde Carlos Castaneda op het toneel met zijn enorme bestseller over een geweldige, authentieke Mexicaanse tovenaar, don Juan.
Dolend door de woestijnen van Mexico leerde hij hoe hij kon groeien en psychedelische ‘kracht planten’ kon gebruiken. Als een leerling van tovenarij die duizenden jaren lang werd beoefend, overleefde hij een sprong vanaf een klif en keek hij naar een tovenaar die over een waterval danste. Onderweg deelde hij met ons lang verloren geheimen over de dood, dromen, ons andere zelf, en de enorme en onverklaarbare krachten van het universum.
Of heeft Castaneda ons allemaal bedrogen?
Met 12 boeken die over een periode van meer dan 30 jaar zijn geschreven, opende deze ‘best selling’ Amerikaanse auteur, filosoof en antropoloog, een venster naar een andere wereld en tijdperk. Hij schreef gedetailleerde afbeeldingen van praktijken en overtuigingen van een oude beschaving en onthulde onverwachte, opwindende en beangstigende gebeurtenissen met overtuigende geloofwaardigheid.
Vereerd door volgelingen en beschimpt door critici, krijgen Castaneda, de auteur en het personage en al zijn werken een nieuwe, veelomvattende interpretatie in ‘Castaneda Doorgronden’.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9780999262795 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Inzicht in Carlos Castaneda

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

218

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

08-09-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Ongeveer 4-6 werkdagen

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Castaneda Doorgronden” te beoordelen