Camiel

Auteur: Sonny Motké | Uitgever: Prometheus

39,99

Onderzoeksjournalist Sonny Motké schrijft een boek over Camiel Eurlings, de voormalig CDA-minister die op amper 44-jarige leeftijd een behoorlijk turbulent carrièrepad heeft afgelegd. In het boek duikt Motké, die gedurende zijn journalistieke carriére de handel en wandel van Eurlings op de voet volgt, in de opmerkelijke geschiedenis van een van ’s lands talentvolste politici, die in zijn leven op vele manieren geschiedenis heeft geschreven. Zo was hij bij zijn politieke debuut in woonplaats Valkenburg, met twintig jaar op de teller, het jongste gemeenteraadslid van Nederland.

In zijn boek duikt Motké dieper in de vele hoogte- en dieptepunten van het leven van de man die werd gezien als de gedoodverfde opvolger van premier Jan Peter Balkenende, maar wegens privéredenen zijn eigen weg bewandelde. Getracht wordt antwoord te vinden op vragen als: wat maakte Eurlings zo snel zo onweerstaanbaar talentvol, waar ging het mis én hoe nu verder met de man die recentelijk ook zijn laatste prominente positie, die van IOC-lid, moest opgeven?

SONNY MOTKÉ (1986) is financieel onderzoeksjournalist en sinds 2011 werkzaam bij Quote. Motké had het laatste spraakmakende interview met Eurlings als KLM-CEO, amper vijf dagen voor zijn gedwongen vertrek. Ook onthulde hij in 2016 de mishandelingsaangifte van Tessa Rolink.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789044635843 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

416

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

13-06-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Camiel” te beoordelen