Buiten de Waarheid van het Leven

Extractie
Auteur: Sheila Roberts | Uitgever: Paris Books

24,99

Jade Logan is altijd heel speciaal geweest – erg mooi en hoogbegaafd – maar uiteindelijk is ze net als de meeste mensen; onbewust op de automatische piloot levend in een staat van hypnose. Daarin komt verandering door een nogal buitengewone gebeurtenis en als ze Chaw Zheng ontmoet. Vanaf dan komt ze in een serie opmerkelijke verwikkelingen terecht.

Verraad, onrecht, oneerlijkheid, hebzucht, krankzinnige misdadigers en meedogenloze moordenaars aan de ene kant, integriteit, trouw, affi niteit, altruïsme, vrede en harmonie aan de andere kant, het is samengeweven in een nogal uniek en onstuimig verhaal.

Afhankelijk van de lezer zijn persoonlijkheid kunnen sommige onderdelen confronterend en provocerend zijn, omdat ze als een spiegel kunnen werken, het innerlijke reflecterend, degenen irriterend die een afkeer voor hun eigen reflectie hebben. Indien je in een spiegel kijkt en een vlek op je gezicht ziet, vind dan een manier om die te reinigen, geef nooit de spiegel de schuld.

Humor, drama, romantiek, intimiteit, actie, spanning en wijsheid. Buiten de Waarheid van het Leven – Extractie leidt de lezer door een verbluffende roman.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493345478 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Extractie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

28-06-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Buiten de Waarheid van het Leven” te beoordelen