Buiten bereik

Reis naar het einde van Rusland
Auteur: Lotte Lola Vermeer | Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

24,99

Lotte Lola Vermeer verkent de wereld zonder haar woning te verlaten. Dat doet ze met Google Streetview. Die reizen zijn goedkoop en onuitputtelijk, want met Streetview kun je werkelijk overal komen, van het oogverblindende Alaska tot het ijzige Siberië. Toch?
Op een van haar vele digitale reisdagen ontdekte de jonge theatermaker echter dat Streetview op ogenschijnlijk willekeurige plaatsen eindigt. De ‘onbestaande’ plaatsen die ze aantrof lieten Lotte Lola niet meer los, dus ruilde ze haar bureaustoel in voor een vliegtuigzitje en begon aan haar tocht, op zoek naar wat online onvindbaar is, recht naar het digitale einde van Rusland. Daar ontmoet ze mensen van allerlei slag met wie ze het heeft over geluk en rampspoed, vooroordelen en internetvideo’s, over ergens thuishoren of juist niet, over wat dat nu precies is: de Russische ziel.
Buiten bereik is een ode aan de verwondering, een doorleefd en geestig boek dat ons allen inspireert om het onbekende niet te vrezen, maar juist na te jagen.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789464778236 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Reis naar het einde van Rusland

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

15-05-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Buiten bereik” te beoordelen